Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Esittelyssä Lapsellinen maailma | Lapsellinen maailma
Pallontallaajat.net
Valikko

Esittelyssä Lapsellinen maailma

Meidän pienessä perheessä riittää unelmia ja hälinää. Meitä on jo neljä ihmistä ja kaksi koiraa. Luulisimme, että varvaslukumme on nyt täysi. Lapset ovat pikkuisia, joten elämämme rakentuu heidän tarpeidensa ympärille. Näemme itsemme viiden vuoden päästä asumassa jossain kaukomaassa, mutta toistaiseksi kohtalomme on meitä johdattanut ainoastaan eripituisille lähi- ja kaukomatkoille. Helmikuussa 2016 tulimme kotiin viiden kuukauden mittaiselta maailmanympärysmatkalta. Sen jälkeen olemme esimerkiksi matkustaneet junalla halki Venäjän, Mongolian ja Kiinan ja asuneet muutaman kuukauden pikkuruisella saarella Indonesian Sulawesilla kaukana länsimaisista tavoista ja kulttuurista.

Blogi

Lapsellinen maailma syntyi kipinästä kirjoittaa, kuinka yhdistää matkustaminen ja lapsiperheen arki. Olemme päässeet tutustumaan kiinnostaviin kulttuureihin, ruokiin ja nähtävyyksiin lapsellisinakin. Jokainen uusi elämys on ollut kultaakin kalliimpi kokemus! Tervetuloa mukaan!

20160201_145450

Ei kommentteja

Jätä vastaus