Pallontallaajat.net
Valikko

Selamat natal!

Aamulla heräsin tympeään ikävään Suomessa odottavia koiralapsiani kohtaan. Poissaolostamme huolimatta pojilla on luvassa ihana perhejoulu kotimaassa, joten yritin siirtää ikävät tuntemukset sivuun.

Muu porukkakin heräili viimein ja aloitti päivänsä kiskomalla innosta hyppien tonttulakkejaan silmille. “Let’s go aamupalalle!” neiti J hihkui ja tupsu lakissa heittelehti puolelta toiselle. Aamupalan lomassa pulahdimme aamuauringon säteiltä viilentävään altaaseen. Juuri näin joulukin on parhaimmillaan. Kuuma, huoleton ja iloinen juhlapäivä.

20151224_125748

Täällä tuntuu olevan etenkin lapsiperheitä paljon näin joulun alla. Osa Balilla olevista viettää joulua vasta huomenna, kun toisilla koittaa juhlapäivä jo tänään. Aavistuksen arvokkaammat ravintolat tarjoavat joko jouluaattoillallista tai joulupäivän buffetin.

Monessa Aasian maassa juhlitaan ilotulituksin, niiden kuulemma uskotaan tuovan onnea ihmisille. Balilla ilotulitukset saattavat kestää aina joulusta uuteenvuoteen. Onneksi pääsemme itse tapaninpäivänä jatkamaan matkaamme.

Ajelemme kenties illansuussa rannalle katselemaan väriloistoa, avaamme paketteja ja juomme yltäkylläisyydessämme tölkeittäin Pocari Sweatia. Kyllähän jouluun kuuluu myös hyvä ruoka, jota pöristelemme etsimään uljaalla loppuunajetulla ratsullamme. Katselemme vielä elokuvia yömyöhään ja tutkimme yhdessä mitä paketeista tänä vuonna paljastuikaan 🙂

Juhlitko joulua suomalaisin menoin vai oletko luonut omat perinteesi?

20151224_133629
Selamat natal /hyvää joulua lukijat!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus