Pallontallaajat.net
Valikko

Vastassa Aasia

Viimeksi kirjoitin Manchesterista, josta emme olleet järin kiinnostuneita tuhlattuamme kaiken energiamme muuhun kiukutteluun. Nappasimme seuraavana aamuna junan Lontooseen, joka puolestaan vaikutti lyhyellä läpikulkumatkallamme kovin sympaattiselta kaupungilta. Iso peukku undergroundille, joka kuljettaa vaivatta kulkijan Lontoon joka kolkkaan. Lähdimme illansuussa yölennolla kohti Jakartaa.

20150922_111248

Manchesterin Pariisilainen(?) kirkko. Meni vähän ohi, mutta ihan näyttävä.

Aamupäivällä koneemme laskeutui stopoverin merkeissä Sri Lankan Colomboon, joten meillä aukeni loistomahdollisuus pyöriä vuorokausi tuolla. Colombon kentällä hakeuduin infotiskille tiedustelemaan mistä voisimme saada transit visan passeihin. Virkailija opasti eteenpäin seuraaville kopeille. Toistin lentoyhtiön tiskillä kysymykseni, johon vastattiin päänpyörityksellä. Ei viisumivaatimusta yhdeksi yöksi. Sri Lankan Airlines tarjosi hotellin lounaineen ja illallisineen. Kyydit luonnollisesti sisältyivät. WAU. Kyseinen lentoyhtiö järjesti meille myös päivän varoajalla koneen etummaiset economypaikat pyytämättä. Henkilökunta oli äärimmäisen avuliasta, eikä turvallisuuskysymys edes käynyt mielessä. Kalusto jolla lensimme, oli sekin uutuuttaan hohtava.

Olin bookannut yön hostellista läheltä lentokenttää. Kun tämä osoittautui taas hukkabookkaukseksi, majatalon isäntä tuli linjoja pitkin kailottaen kunniani. Ei lämmittänyt hänen mieltään, että tarjouduimme maksamaan käyttämättä jääneen yömme, joten jäi maksamatta.

Tutustuimme Colombossa malesialaiseen Diaan, joka oli juuri päättänyt opinnot Englannissa ja teki matkaa kotiin. Oli todella antoisaa vaihtaa kokemuksia kulttuurieroista pohjoismaiden, Britannian ja Malesian välillä.

Kirjoittaessani tätä kökötelemme (TAAS) koneessa jossain Sumatran yllä. Tytöt nukkuvat minun molemmin puolin ja herra A sekä läppäri katosivat jo ennen nousua tyhjälle penkkiriville. Turbulenssi on ravistellut koko lennon ajan. Ostimme Englantivitutuksessa jatkolennot Singaporeen asti, mutta tuntuu että matkantekoa on suoritettu viime päivinä enemmän kuin Alluun on matkaa krapula-aamuna, joten jatkolento saattaa jäädä käyttämättä. Joka ikinen lihas kramppaa ja unen puute alkaa näkyä naamasta. Muuten uskomaton tunteiden konvehtirasia, josta tulee pelkkiä ananastäytteitä “herkkuja”, alkaa olla takanapäin ja hymy hiipiä kasvoille. Seisoimme vauhkoavan Intian valtameren ääressä hetki sitten varpaat aalloissa. Tämä maailma on kotimme.20150923_162702

Kiti

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus