Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pulkallinen päivää alamäkeen | Lapsellinen maailma
Pallontallaajat.net
Valikko

Pulkallinen päivää alamäkeen

Anivarhain eilen aamulla hieroimme unihiekat silmistämme ja suunnistimme Helsinki-Vantaalle. Heti check-inniä tehdessä itsepalvelupisteellä havaitsin, että ensimmäisen lentomme paikat ovat ympäri konetta. Siis tuo 3-vuotias täysin erillään. Muutamat tietävät meillä olevan tästä hiuksia nostattava ennakkokokemus Cathay Pacificin kanssa, joten suuntasimme oitis tiskiä kohti. Paljon parjattu Finnair sai meiltä pointsit kotiin huikean hyvällä asiakaspalvelullaan. Suit sait sukkelaan olimme tehneet selvityksen rinkkoinemme aina Kambodzaan asti. Istumapaikatkin järjestyivät täydessä koneessa. Emme osanneet aavistaa mitään.

Tulimme aikaisesta paikallaolostamme huolimatta portille viimetinkaan, jotta pääsisimme suoraa tietä koneeseen. Manchesterin koneessa oli kuitenkin kaksi eri vikaa, joita ei tolkuttoman pitkäkestoisesta korjaushetkestä huolimatta saatu kuntoon. Saatuamme korvaavan koneen, lentomme oli yli kaksi tuntia myöhässä aikataulusta. Tämä tiesi ongelmia Brittein päässä jätkolennon kanssa. Otimme kaikesta huolimatta päiväunia tyytyväisinä matkalla Manchesteriin.

Kun kone viimein pääsi laskeutumaan, ampaisimme kiireellä juoksuun kakarat käsivarsilla. Halki täpötäyden lentokentän viiletimme, yrittäessämme keretä jatkolennollemme Hong Kongiin. Kun henkilökunta auttoi meitä loppuun huvenneesta ajasta huolimatta oikealle portille, koimme huojentumisen tunnetta. Sanoin herra A:lle, miten hienosti kaikki täällä toimii. Harhakuvitelmaa. Turvatarkastaja halusi neiti A:n syliinsä ja lähti esittelemään häntä kollegoilleen! Yritimme huhuilla häntä kiireesti takaisin. Portille saavuttuamme Cathay Pacificin neitoset alkoivat udella paluulippua pois Kambodzasta. Olimme jo tehneet checkauksen Suomessa, joten en saanut kiinni miksi tätä NYT enää kysyttiin. Sitäpaitsi, lentohan oli menossa HongKongiin. Sivusilmällä näimme koneen irroittautuvan putkesta, mutta anelimme vielä mahdollisuutta bookata vaadittava lippunen koneella muutaman portin päässä. Kun mieheni kädet hiessä näpytteli viimeisen sivun maksutietoja, virkailijan puhelin soi: kone oli matkalla kiitoradalle. Me jäimme kuin jäimmekin Manchesteriin.

Saimme tämän farssin jälkeen kylmää kyytiä joka tuutista. Meidän vika. Olin etukäteen etsinyt tietoa maista joissa maastapoistumisdokumenttia tarvitaan. Ja siitä huolimatta näin kävi.

Taksikuskimme esitteli brittiläistä asikaspalveluasennettaan, joka jatkui iloisesti myös majatalon pitäjämme puolesta. Ihan suoraan sanottuna, todella hankala päivä. Englanti on kuitenkin ihan käymisen arvoinen maa. Silti hintavaksi paikaksi täällä velloo äärimmäisen epäkiitollinen ilmapiiri. Vaikea tästä tilanteesta on mitään positiivista riipaista.

20150921_182934

20150921_182948_HDR

Huomenna otamme junan Lontooseen. Stay positive, toiminee hyvänä iskulauseena. Ihanaa että neiti J nauttii mistä hyvänsä reissaamiseen liittyvästä. Siitä saan paljon ruutia tulevaan!

20150921_183435_HDR

Terkuin Kiti

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus