Pallontallaajat.net
Valikko

Paluu näppiksen taakse – seuraava matkakohde

Tässähän jäi koko blogi taka-alalle kun viime reissussa kirjoitusvälineet hajosi, sitten hajosin minä tänne pakkaseen paluuseen ja viimeisimpänä saatoin uusimman lapsukaiseni maailmaan. Nyt kun elämä taas tasottui, niin jo piti alkaa lentoja buukkaamaan.

Seuraavaksi minä vannoutunut auringonpalvoja ja Aasian matkaaja olenkin hommannut koko perheelle lennot, tadaa: ISLANTIIN. Wait what. Islanti on varmasti monella bucket listillä, eikä suotta. Odotan suurella mielenkiinnolla saapumista tähän tarunhohotoiseen maahan. Blogillekkin uskollinen kokoonpanomme mukaanlukee siis lapsemme, joita on tätä nykyä kaksi.

Gullfoss_2006

Olemme vuokranneet auton ja aikaa on 8 päivää kiertää Islanti, jolloin reittisuunnitelmamme on tie nro. 1, niin kutsuttu Ring Road. Vietämme autossa noin 2-5h per päivä ja yövymme Akureyriä lukuunottamatta kylissä tai kaupungeissa yhden yön kerrallaan. Akureyriin jäämme kahdeksi yöksi ja kierrämme tuolla Myvatn/Akureyri akselilla tuon ajan. Esikoisemme on 2,5v ja kuopus matkan aikaan hieman alle 3kk. Kiinnostavaa nähdä kuinka asiat lutviutuu kahden kersan kanssa. Luottamukseni on asiassa korkealla, sillä onhan palloa tallottu jo ahkerasti ennen tätäkin. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen “vilpoinen” kohde, vaikka matka ajoittuukin kesäkuun alkuun. kokoreissu (2)

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus