Pallontallaajat.net
Valikko

Koti-ikävää(kö?) Kuala Lumpurissa

Saavuimme eilen Kuala Lumpuriin. Matka taittui kahdella lennonvaihdolla ja muutamalla junan vaihdolla. Lennoilla sain olla todella iloinen ja ensimmäistä kertaa näissä olosuhteissa myös erittäin ylpeä jälkikasvustani, joka selaili leffoja ja otti nokosia, silloin kun ei syönyt. Kuin vanha tekijä. Täytyy toisaalta sanoa, että erityisesti lentojen kiinalainen lapsiväesto pisti lennoilla pahintaan samaan aikaan. Voihan se olla että pari vuotiaskin jo tottuu asioihin. Varsinkin tulomatkan loppupuolella tuntui, että miten tuo lapsi VOI jaksaa, kun itsellänikin on jo takki lopullisen tyhjänä ja jalat rakoilla.

Majoitumme nämä muutamat päivät KL:ssa hieman hienommassa mestassa, joka varattiin isänpäivän lahjaksi. Aika huojentavaa kuitenkin, että päästään maanantaina taas vanhaan kunnon guesthouse-elämään. Ei ole luxusmatkailu meitä varten. Tuntuu ettei aamiaisellekaan kehtaa mennä omilla vaatteilla ja tukka sekaisin!

Menimme siis eilen ajoissa petiin lopullisen väsymyskuoleman saattelemina. Yöllä sitten kuitenkin heräsimme voittajafiilikseen neiti J:n kanssa, ilmeisesti  aikaerojen ja yliväsymyksien takia kello 22:00 potemaan koti-ikävää? Olin lähinnä ihan “what?!”. Hetkisen mietin, onko tämä tottakaan, ja mistä oikeasti on kyse. Katseltiin lääkkeeksi koiramme kuvia ja muita tuttuja juttuja, sekä mietittiin mitä aamulla tehtäisiin. Kun äiti-tytär terapiahetki tuli päätökseen, kello oli 02:00. Huokaisin helpotuksesta ja painoin itsekin silmät kiinni. Nanosekunnin ajan mielessäni kävi ajatus siitä, jos hän onkin tarpeeksi vanha päättämään itse olisiko mielummin täällä vai kotona. Mietin, mitä olen mennyt tekemään. Tyhmä ajatus, koska tiedän että hän rakastaa ja odottaa näitä reissuja. Tuo olikin sitten yhtä ohimenevää kuin trooppinen sadekuuro ja aamulla asiat olivat taas mallillaan. Hän sanoikin, että kylläpäs äiti matkoilla on mukavaa! Viimeyöistä kotikaipuuta ei enää edes myönnetty. Koti-ikävä onkin yksi luonnollisimmista asioista, mutta ehkäpä en ollut tuollaiseen osannut vielä varautua. Ensimmäistä, mutta ei varmasti viimeistä kertaa tuli tällainen tuntemus vastaan. Tänään pilkahtikin jo aurinko myös taivaalta ja ylihuomenna lennämme Borneoon.

Perinteisyyttään henkivä Twin towers -kuva

Perinteisyyttään henkivä Twin towers -kuva

 

Kiti

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus